fbpx
Koi Sushi Bar: «Η σωστή εκπαίδευση γίνεται βάση της επιτυχίας»

Koi Sushi Bar: «Η σωστή εκπαίδευση γίνεται βάση της επιτυχίας»

Ο Μανούσος Μπριλάκης, franchisee του Koi Sushi Bar στο Ρέθυμνο και την Ηλιούπολη, μιλά για την εμπειρία του μέσα στο δίκτυο franchise. Ποιοι λόγοι τoν ώθησαν να επενδύσει στην ιαπωνική κουζίνα; Πότε επέλεξε να επενδύσει σε δεύτερο franchise κατάστημα Koi; Ποια τα...
Koi Sushi Bar: Το δυνατό concept με την αλματώδη ανάπτυξη

Koi Sushi Bar: Το δυνατό concept με την αλματώδη ανάπτυξη

Premium προϊόντα, προσιτές τιμές, φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνος χώρος, σωστή εξυπηρέτηση και χαλαρή διάθεση! Δίνοντας έναν άλλον αέρα στην αγορά των εστιατορίων της ιαπωνικής κουζίνας, το Koi έκανε το sushi street food μια προσιτή επιλογή, έγινε ο πρωταγωνιστής της...