fbpx
Koi Sushi Bar: Πώς μύησε τους Έλληνες στο sushi;

Koi Sushi Bar: Πώς μύησε τους Έλληνες στο sushi;

To Koi Sushi Bar ήρθε στην ελληνική αγορά το 2013, ταυτίστηκε με το ποιοτικό sushi στην πιο value for money εκδοχή του και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο ethnic street food restaurant.  Ο κ. Χρήστος Σουρλίγκας, ιδρυτής της αλυσίδας, μας αφηγείται τη δική του ιστορία, που...
Koi Sushi Bar: Στα ξενοδοχεία μπαίνει η Νο1 αλυσίδα ethnic street food

Koi Sushi Bar: Στα ξενοδοχεία μπαίνει η Νο1 αλυσίδα ethnic street food

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ethnic κουζίνας στην ελληνική αγορά, η Koi Sushi Bar, παρουσίασε στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia 2019 το νέο franchise concept, «Hotel Corner», με το οποίο προτείνει την αναβάθμιση των ξενοδοχειακών εστιατορίων με την προσθήκη της ιαπωνικής...
Koi Sushi Bar: Η απλότητα του μοντέλου «λύνει» τα χέρια του franchisee

Koi Sushi Bar: Η απλότητα του μοντέλου «λύνει» τα χέρια του franchisee

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Koi Sushi Bar, της Νο1 αλυσίδας ethnic street food,  είναι η απλότητα σε επίπεδο λειτουργίας. Ο υποψήφιος franchisee μπορεί εύκολα να ενταχθεί στο σύστημα του Koi Sushi Bar, μετά από την κατάλληλη εκπαίδευση, υποστήριξη και...